✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Kontorsstol, Builder XXL 180 kg - Flera färger

  • 4 500 kr

Kontorsstolen Builder XXL har en maxvikt på 180 kg och är en högkvalitativ ledarstol i XXL-format. Det gör sittande till ett riktigt nöje tack vare sin attrakti

Produkten är tyvärr slut i lager för tillfället!

Dela

Kontorsstolen Builder XXL har en maxvikt på 180 kg och är en högkvalitativ ledarstol i XXL-format. Det gör sittande till ett riktigt nöje tack vare sin attraktiva design, maximala lastkapacitet och dess exceptionella komfort. Den högkvalitativa klädseln är inte bara visuellt tilltalande tack vare dess flerlagersstruktur - den stöder också ryggen på rätt platser och säkerställer att du kan arbeta avslappnad och koncentrerad hela tiden. Sittkomforten blir extra tydligt av det integrerade nackstödet som kan justeras i höjd.

- Särskilt högkvalitativa komponenter användes för denna modell för att säkerställa maximal komfort även vid högre belastningar. - Stolens mått är generösa och säkerställer därmed en mycket bekväm sittupplevelse.
- Gungmekanism som kan anpassas efter vikt, kan låsas i flera lägen
- Sitsen och ryggen är i bekväm klädsel i flera lager som anpassar sig optimalt till kroppen och säkerställer också att sittningen är särskilt trevlig.
- Nackstödet är integrerat i ryggstödet kan justeras i höjd med hjälp av en spärrmekanism.
- Höjdjusterbara armstöd med bekväma och klädda tygöverdrag.
- Elegant och stabil fotkryss, förkromad

Mått:
Sitthöjd: 56-63 cm
Sitsbredd: 59 cm
Sitsdjup: 50 cm
Ryggstödets höjd: 77 cm

Höjd på armstöd: 15-23 cm
Passar personer som är 150-200 cm långa
Lastkapacitet (max): 180 kg
Säkerhetshjul för mattor
Garanti: 2 år

Vikt på stolen: 19,9 cm