✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

KÖP KONTORSSTOLAR TILL ERT NYA KONFERENSRUM!

En kontorsstolar är normalt höj- och sänkbar, du kan justera lutningen, motstånd på lutning, justerbara armstöd och många andra inställningsmöjligheter, allt som en konferensstol ska ha! Många konferensstolar är "vanliga" konferensstolar medan väldigt många kontorsstolar kan användas som konferensstolar. Kika gärna igenom nedan för att se några exempel på på hur ni får det bästa konferensrummet!

Använd kontorsstol som konferensstol!

Ska företaget köpa nya konferensstolar? Kolla in våra kontorsstolar som passar lika bra att använda som konferensstolar som skrivbordsstolar!

Olika typer av människor önskar olika typer av inställningar på sin stol. Det är inte möjligt när kontoret köper in en mängd konferensstolar som har en fast ram, en "vanlig" konferensstol. Vi på OfficeChair.se rekommenderar att företag köper in kontorsstolar som passar lika bra som konferensstolar. På sätt kan ni stilla behovet av bekvämt sittande under långa möten. Det hjälper kollegorna att hålla blodflödet igång, orkar mer och vara mer effektiv under arbetsdagen!


Kontorsstol, Maya High - Svart konstläder och krom

Konferensstol / skrivbordsstol, Novella - Skinn med färgval

Kontorsstol/konferensstol, Emilia - Svart nappaläder

Skrivbordsstol, Roseline - Svart utan armstöd

Konferensstol / skrivbordsstol, Gentle High - Nappaläder

Kontorsstol, Torie High - Skinn med färgval