✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

BOKA TEST AV KONTORSSTOL FÖR EN HEL ARBETSDAG!

Boka en ergonomisk kontorsstol och prova under en hel arbetsdag från OfficeChair.se för 299:- exkl. moms - Köper du sedan samma modell som demostolen så drar vi av denna summa på din order eller så debiteras ingen hyra!

Boka Test av ergonomisk kontorsstol

Hos OfficeChair.se kan enkelt boka en provstol under en hel arbetsdag. Att hyra en teststol under en hel arbetsdag så får du en bättre uppfattning om just denna kontorsstol är bästa kontorsstolen för din rygg och ergonomi!

HYR EN PROV-SKRIVBORDSSTOL UNDER EN HEL ARBETSDAG!

Vi på OfficeChair.se kan erbjuda dig som vår kund att boka en kontorsstol som du får prova under en hel arbetsdag. Vi har ett noga utvalt sortiment av provstolar så du kan prova en ny ergonomisk kontorsstol. OfficeChair.se levererar & hämtar din kontorsstol inom Stockholms län för endast 299:- exkl. moms per arbetsdag! Leverans och returkostnad tillkommer.

TILLGÄNGLIGA TEST AV KONTORSSTOL

Brizley Wave Chair

Inom kort presenterar vi fler demo-kontorsstolar som du enkelt kan Boka & Prova

Ergonomiska kontorsstolar som finns tillgängliga för
"Boka & prova"

Boka en ergonomisk skrivbordsstolar över dagen (eller flera dagar) för endast 299:- exkl. moms exklusiva leverans och upphämtning. Det är en perfekt möjlighet för hela kontoret att prova kontorsstolen, det är ju ändå de anställda som dagligen ska använda skrivbordsstolen!