✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Kontorsstol, Washington XXL - Upp till 180 kg

  • 5 900 kr

Skrivbordsstolen Washington XXL är en gedigen och solid kontorsstol som tål en kroppsvikt upp till 180 kg!  Washington XXL imponerar inte bara med sin eleg

I lager
Dela

Skrivbordsstolen Washington XXL är en gedigen och solid kontorsstol som tål en kroppsvikt upp till 180 kg!  Washington XXL imponerar inte bara med sin eleganta design - den ligger också i framkant när det gäller komfort och slitstarka delar. Den fantastiska kombinationen av komfort och hållbarhet gör Washington XXL till ett utmärkt komplement till alla kontor. Med Washington XXL har du en stark partner, även i stressiga tider, som ger dig bästa möjliga stöd när du sätter dig ner och som kan anpassa dig optimalt till dina behov.

Särskilt högkvalitativa komponenter användes för denna modell för att säkerställa maximal komfort även vid högre belastningar. Stolens mått är generösa och säkerställer därmed en mycket bekväm sittupplevelse.

- Gungmekanism - Mekanismen eller motståndet när man lutar sig bakåt kan justeras individuellt efter respektive användares vikt med hjälp av en vridreglage under sätet och kan låsas i upprätt läge.

- Armstöden med mjuk stoppning kan justeras i höjd i flera steg.

- De robusta fotkrysset ger tillräckligt med stöd och säkerställer ett säkert underlag.

Mått: 
Höjd (totalt): 127 cm
Bredd (totalt): 77 cm
Djup (totalt): 77 cm
Sitthöjd: 50 - 57 cm
Sitsbredd: 56 cm
Sittdjup (användbart): 51 cm
 Ryggstödets höjd: 70 cm
Armstödshöjd (uppmätt från sätet): 13 - 21 cm
Basdiameter: 72 cm

Lastkapacitet (max): 180 kg
Hjuldiameter: 50 mm - Tappens diameter: 11 mm.
Obromsade säkerhetshjul för mattor