✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Kombinera ergonomisk kontorsstol och höj- & sänkbart skrivbord

Egentligen handlar det som "det bästa av två världar". För att kunna arbeta på ett ergonomiskt sätt så krävs en del variation i ditt arbetssätt under arbetsdagen. Eftersom många av oss sitter alltmer under dagtid så måste vi ha något bra att sitta på och svaret är enkelt. en ergonomisk skrivbordsstol. En ergonomisk kontorsstol gör skillnad och vad som passar för en kanske dock inte passar för dig, alla kroppar är unika och man behöver då kunna anpassa en riktigt bra ergonomisk kontorsstol. Vi på OfficeChair.se har du infört "Boka test av ergonomisk kontorsstol" vilket betyder att du som företagskund kan få prova en utvald ergonomisk kontorsstol under en eller flera arbetsdagar. På så sätt kan hela kontoret få prova deras nya skrivbordsstol innan ni faktiskt köper in flera stycken.

när det är dags att stå upp - gör det då vid ett höj- & sänkbart skrivbord

En ergonomisk kontorsstol är ett måste när du sitter ner men när du står upp så är det alltid bäst att göra det vid ett billigt höj- & sänkbart skrivbord som vi självklart erbjuder. En arbetsdagar kräver variation, eller din kropp kräver variation under en arbetsdag. Många kroppar kan känns trötta efter en dags sittande men vid variation under dagen med en ergonomisk kontorsstol när du sitter ner och sedan arbetar stående under en period så känns kroppen piggare. Det är p.g.a. kroppen får jobba mer och blodflödet hålls igång på ett helt annat sätt än om du skulle sitta en hel arbetsdag.

Vi kan erbjuda stilrena och billiga höj- & sänkbara skrivbord i flera olika färger så du enkelt kan anpassa till företagets eller dina personliga färger.

Ergonomiskt sittande och ergonomiskt stående arbetet är A och O. Kombinera det bästa av två världar och nyttja förmånliga priser hos oss.