✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Köp din nya stolshjul hos OfficeChair.se för hårda eller mjuka golv. Fri frakt och snabb leverans till hela Sverige.

Nya stolhjul gör skillnad för din kontorsstol
& ditt golv

Vilken design är du?

Välj mellan massor av stolshjul som passar just ditt golv och din smak

Vilka hjul din kontorsstol har kan ibland liknas vid fälgar på en bil. Många av oss kan gilla uppseendeväckande, stora och kromade fälgar medans många andra uppskattar med designade och stilrena fälgar som gör skillnad men som inte skriker "titta på mig"!

Ungefär så kan vi se på när vi ska välja stolshjul till vår kontorsstol. Nummer ett är oftast att de ska rulla bra (om du väljer hjul och inte tappar...) och det handlar om vilken typ av golv du har. Normalt brukar vi tala om att när hjulet har en grå slitbana så är hjulet mer anpassade för så kallade "hårda golv" såsom betong, klinker och vissa trägolv. Dessa stolshjul får även ett stilrent och snyggt utseende som ofta kombineras med ett svart mittendel. Standard stolshjul brukar man säga är för mattor eller mjuka golv men alla hjul rullar på alla typer av golv. Dock så kan det vara så att du har ett  mycket, mycket känsligt klinker golv och då ska du ha stolshjul som har en mjukare slityta för hårda golv, t ex. sådana hjul med en grå slitbana.

Hos oss på OfficeChair.se hittar hjul till din skrivbordsstol i många olika utseenden med kromad lucka, bromsade, obromsade, med stor broms osv. Många av våra kontorsstolar kommer från OfficeChair.se kommer med stolshjul som är så kallade "säkerhetsshjul". Det innebär att stolen rullar lite sämre när ingen sitter på den för att förhindra att stolen rullar iväg alltför enkelt. När du sedan sätter dig på kontorsstolen igen så öppnar så stolshjulen igen och stolen rullar som vanligt.

Våra stolshjul

Kika in på våra stolshjul som har en tapp med 11 mm, 10 mm eller som är gängad. Vi har en mängd olika varianter som passar de allra flesta kontorsstolar!