✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

OfficeChair.se erbjuder ett stort sortiment av ergonomisk kontorsstolar, sadelstolar, balanspallar, spelstolar och konferensstolar

varför du ska använda en ergonomisk stol på jobbet och i hemmet

huvud - axlar - knä & tå

Alla som någonsin suttit i en obekväm och märklig sittposition vet att man alltid känner sig lite stel och seg efteråt. I princip så blir det om du sitter en "dålig" kontorsstol som inte håller kroppens blodflöde igång. Kroppens blodflöde håller igång kroppen när du rör dig men stannar upp något när du sätter dig och det blir än värre om du sitter en icke ergonomisk kontorsstol. Vad är då en ergonomisk skrivbordsstol?

Håller blodflödet

Utformad på så sätt att kroppen jobbar fast du sitter ner. T ex. inga skarpa "designinslag" som inte följer kroppens form.

Ryggstödet

Ryggen är givetvis viktig och ett ryggstöd om håller ryggen rak utan att du måste anstränga dig så ryggen inte böjer sig.

Sadel- & balansstol

Många av våra kunder har börjat använda en s.k. sadelstol eller balanspall för att stärka bålen genom att sitta rakare.

Våra kontorsstolar, skrivbordsstolar, sadelstolar, balanspallar och konferensstolar är alla ergonomiskt utformade med en rad inställningsmöjligheter. Alla människor är unika och då även självklart hur och vad som är gäller för "bekvämt" och "ergonomiskt" sittande. Vad som passar jättebra för kollegan kanske inte alls passar för dig. Just därför har vi lanserat Test av ergonomisk kontorsstol  så du och hela kontoret kan få prova en tilltänkt ergonomisk stol innan ni faktiskt slår till!