✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Axelväska för bärbardator / Notebook UNITE - 11 liter

  • 890 kr

Axelväskan UNITE för bärbara datorn I är den perfekta följeslagaren för vardagen på kontoret, det viktiga kundmötet eller den korta affärsresan. Den diskreta de

I lager
Dela

Axelväskan UNITE för bärbara datorn I är den perfekta följeslagaren för vardagen på kontoret, det viktiga kundmötet eller den korta affärsresan. Den diskreta designen i elegant grå passar perfekt till affärsetiketten, men du kan naturligtvis använda den snygga axelväskan på din fritid. Två separata vadderade fack på baksidan av väskan låter dig säkert transportera dina mobila enheter som bärbar dator och surfplatta. Komforten är också tänkt med den justerbara axelremmen och den integrerade axelkudden. Praktiskt uppdelade och låsbara fack ger plats för allt annat du behöver när du är på språng. Det högkvalitativa materialet i nötningsbeständigt nylon garanterar stabilitet och livslängd.


- Modern axelväska med separata fack för bärbar dator och surfplatta - perfekt för när du är på språng.

- Förutom det generösa huvudfacket ger olika fack utrymme inifrån och ut för kablar, pennor och allt annat du behöver för en framgångsrik dag.

- Absolut säkerhet: Facken för bärbar dator och surfplatta på baksidan av väskan är mjukt vadderade och säkras med en ytterligare kardborrband.

- En justerbar stoppning i axelområdet garanterar optimal komfort, axelbandets längd kan enkelt justeras.

- Ytterligare bärhandtag med stoppning och en praktiskt fäste för säker fästning i reseväskan.

- Det slitstarka nylonväven är andningsbart och något vattenavisande.

- Rymligt huvudfack: kapacitet 11 liter