✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Laptopryggsäck UNITE IV - 17 liter

  • 990 kr

Den praktiska ryggsäcken UNITE IV är den perfekta följeslagaren för vardagen på kontoret, det viktiga kundmötet eller den korta affärsresan. Den diskreta design

I lager
Dela

Den praktiska ryggsäcken UNITE IV är den perfekta följeslagaren för vardagen på kontoret, det viktiga kundmötet eller den korta affärsresan. Den diskreta designen i elegant grått och svart passar utmärkt med affärsetiketten. Naturligtvis kan du använda den eleganta ryggsäcken också perfekt på fritiden. Två separata, vadderade fack på baksidan gör att du kan transportera dina mobila enheter som bärbar dator och surfplatta på ett säkert sätt. Komforten är också genomgående med de justerbara och vadderade remmarna. Praktiskt uppdelade och låsbara fack ger plats för allt annat du behöver när du är på språng. Det högkvalitativa materialet i nötningsbeständigt nylon garanterar stabilitet och livslängd.

- Modern affärsryggsäck med separata fack för bärbar dator och surfplatta - perfekt för under resa.
- Förutom det generösa huvudfacket ger olika fack utrymme inifrån och ut för kablar, pennor och allt annat du behöver för en framgångsrik dag.
- Absolut säkerhet: facken för bärbar dator och surfplatta på baksidan av ryggsäcken är mjukt vadderade och säkras med ett ytterligare kardborrband.
- De behagligt mjuka vadderade remmarna är individuellt justerbara.
- Praktiska hållare för drycker på båda sidor och smarta, lättillgängliga utomhusfack.
- Det slitstarka nylonväven är andningsbart och något vattenavisande
- Rymligt huvudfack med en kapacitet på 17 liter