✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Spelstol, GameBreaker Polarys - Flera färger

  • 3 600 kr

Spelstolen GameBreaker Polarys har en behagligt vadderat sits och rygg, inklusive den medföljande korsryggen, är så bekväm att användaren garanteras bra sittkom


I lager
Dela

Spelstolen GameBreaker Polarys har en behagligt vadderat sits och rygg, inklusive den medföljande korsryggen, är så bekväm att användaren garanteras bra sittkomfort även efter långa spelsessioner. Med sin sportiga design i ett racersitsutseende och de typiska sidorna erbjuder stolen bästa möjliga stöd och en spektakulär racingkänsla. Tillverkad av högkvalitativt, andningsbart syntetiskt läder och en robust stålram, den här modellen är också det första valet när det gäller material. 

- Ryggstödet kan flyttas bakåt, men sitsen förblir i samma vinkel.
- Motståndet vid lutning kan justeras individuellt med en vridreglage under sätet. Positionen kan låsas med en spak.
- Lutningen på det höga ryggstödet kan justeras separat och kan låsas flera gånger. Den som gillar det lite mjukare kan göra det lite bekvämare med hjälp av den medföljande korsryggen.
- Det högkvalitativa syntetiska konstlädret inspirerar med uppmärksamhet på detaljer. Dessutom är locket extremt lätt att sköta och särskilt slitstarkt.
- 4D-armstöd med mjukt dynstöd - armstödet kan justeras horisontellt, vertikalt, i bredd och i vinkel och därmed anpassas till alla tänkbara sittpositioner.
- Armstöden samt fotkrysset och ramen är gjorda av hårdplast. Materialet är mycket robust och lätt att sköta.

Mått:
Höjd (totalt): 134 cm
Bredd (totalt): 73 cm
Djup (totalt): 57 cm
Sitthöjd: 46-52 cm
Sitsbredd: 44 cm
Sitsdjup: 47 cm
Ryggstödets höjd: 82 cm
Armstödshöjd (uppmätt från sätet): 18-26 cm

Lastkapacitet (max): 120 kg
Säkerhetshjul för mattor