✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Racingstol / gamingstol, Trinity i svart

  • 3 500 kr

Marknadens coolaste spelstolar? Grymma Trinity erbjuder en hög sittkomfort utformat som en konferensstol med justerbar lutning och integrerad nackkudde, perfekt

I lager
Dela

Marknadens coolaste spelstolar? Grymma Trinity erbjuder en hög sittkomfort utformat som en konferensstol med justerbar lutning och integrerad nackkudde, perfekt vid långa spelsessioner. 

Trinity levererar den där racingkänslan direkt till ditt skrivbord, oavsett om du är på kontoret eller hemma, nu är du alltid i pole position. Sidostöden på sittytan och ryggstödet ger utmärkt stöd och tillför tillsammans med de moderna sydda sömmarna både utseendet och sittkänslan till racerbanan på ett särskilt realistiskt sätt. 

Dessutom ger det syntetiska lädret en mycket behaglig känsla tack vare sin mjuka yta och imponerar med sin optimala andningsförmåga. Som är typiskt för en bilstol kan ryggstödet steglöst fällas tillbaka till liggläge med hjälp av en spak fäst på sidan - så inget står i vägen för en kort tupplur. Den sportiga racingstolen imponerar inte bara med sin exklusiva design, utan också med sitt extremt högkvalitativa utförande.

- Väl stoppad klädsel för högsta bekvämlighet
- Ryggstöd med integrerat nackstöd
- Ryggstödet steglöst låsbart, kan fällas hela vägen bakåt
- Höjdjusterbara armstöd
- Nackstödsdynor & ländryggskuddar för mer komfort
- Metallfot med glidskenor i plast

Mått:
Sitthöjd: 44 cm
Sitsbredd: 40 cm
Sitsdjup: 49 cm
Ryggstödets höjd: 80 cm

Höjd på armstöd: 19-24 cm
Passar personer som är 150-195 cm långa
Lastkapacitet (max): 120 kg
Garanti: 2 år

Vikt på stolen: 20,7 kg