✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Gamingstol / spelstol, GameForce - Flera färger

  • 2 900 kr

Förutom rätt hårdvara för datorer är rätt spelstol också en viktig komponent för alla spelare! GameForce spelstol ger bra sidostöd tack vare de solida sidobolst


I lager
Dela

Förutom rätt hårdvara för datorer är rätt spelstol också en viktig komponent för alla spelare! GameForce spelstol ger bra sidostöd tack vare de solida sidobolsterna och lutningen på det höga ryggstödet kan varieras individuellt. På detta sätt kan du hitta rätt inställning på nolltid för att kunna sitta helt koncentrerad och utan trötthet under lång tid. Stolen har ytterligare två kuddar som kan fästas på stolen med flexibla gummiband på nolltid. Den ena fungerar som en kudde, den andra för att stödja ländryggen.

- Vippmekanism - mekanismen eller motståndet när man lutar sig bakåt kan justeras individuellt efter respektive användares vikt med hjälp av en vridreglage under sätet och kan låsas flera gånger.
- Lutningen på ryggstödet kan justeras separat upp till en vinkel på 180 °.
- Nackstödet är integrerat i ryggstödet och ger tillräckligt stöd vid lutning. Inkluderar också en kudde och en ländryggskudde.
- Tygöverdraget av hög kvalitet är detaljerat quiltat och inspirerar med stor uppmärksamhet på detaljer. Tyget är lätt att sköta och särskilt slitstark.
- Armstöden med mjukt dynstöd kan justeras i höjd och vinkel och kan därför justeras efter dina egna önskemål.
- Svart fotkryss i metall

Mått:
Höjd (totalt): 140 cm
Bredd (totalt): 72 cm
Djup (totalt): 63 cm
Sitthöjd: 46-56 cm
Sitsbredd: 37 cm
Sittdjup: 50 cm
Ryggstödets höjd: 84 cm
Armstödshöjd (uppmätt från sätet): 17-25 cm

Lastkapacitet (max): 120 kg
Säkerhetshjul för mattor
Garanti: 12 månader