✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Gamingstol / spelstol, GameBreaker SX - Flera färger

  • 3 300 kr

Spelstolen GameBreaker SX är en gamingstol för dig som kräver det där lilla extra! Den ger bra sidostöd tack vare de solida sidor och lutningen på det höga rygg


I lager
Dela

Spelstolen GameBreaker SX är en gamingstol för dig som kräver det där lilla extra! Den ger bra sidostöd tack vare de solida sidor och lutningen på det höga ryggstödet kan varieras individuellt. På detta sätt kan du hitta rätt inställning på nolltid för att kunna sitta helt koncentrerad och utan trötthet under lång tid. En riktig design höjdpunkt är dock ryggstödet. På baksidan har speciella designelement gjorda av plast införlivats som gör designen av denna extraordinära spelstol. Det fungerar nästan som ett slags sköld som stöder dig i strider! Stolen har en extra kudde som kan användas för att stödja ländryggen.

- Gungmekanism - Mekanismen eller motståndet när man lutar sig bakåt kan justeras individuellt till respektive användares vikt med en vridreglage under sätet och kan låsas flera gånger. Lutningen på ryggstödet kan justeras, även upp till en vinkel på 180 °

- Nackstödet är integrerat i ryggstödet och ger bra stöd vid lutning. En ländryggskudde ingår också i leveransen.

- Det högkvalitativa syntetiska läderklädseln är omsorgsfullt sytt och inspirerar med stor uppmärksamhet på detaljer. En absolut blickfång! Dessutom är klädseln extremt enkelt att sköta och särskilt slitstarkt. Detta säkerställer en lång livslängd.

- Armstöden kan justeras horisontellt och i vinkel. Detta innebär att de kan justeras efter dina egna önskemål och därmed till alla tänkbara sittpositioner.

- Armstöden samt basen och ramen är gjorda av robust plast. 

Mått:
Höjd (totalt): 139 cm
Bredd (totalt): 72 cm
Djup (totalt): 63 cm
Sitthöjd: 48-58 cm
Sitsbredd: 50 cm
Sittdjup: 46 cm
Ryggstödets höjd: 81 cm
Armstödshöjd (uppmätt från sätet): 14-22 cm

Lastkapacitet (max): 120 kg
Säkerhetshjul för mattor