✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Gamingstol / racerstol, Legacy - Flera färger

  • 2 900 kr

Spelstolen Legacy är en modern spelstol är skuren som en sportsäte från fordonsindustrin. Legacy ger bra sidostöd tack vare de solida sidorna och lutningen på d


I lager
Dela

Spelstolen Legacy är en modern spelstol är skuren som en sportsäte från fordonsindustrin. Legacy ger bra sidostöd tack vare de solida sidorna och lutningen på det höga ryggstödet som kan varieras individuellt. På detta sätt kan du hitta rätt inställning på nolltid för att kunna sitta helt koncentrerad och utan trötthet under lång tid. Stolen har ytterligare två kuddar som kan fästas på stolen med flexibla gummiband på nolltid. Den ena fungerar som en kudde, den andra för att stödja ländryggen.

- Vippmekanism - mekanismen eller motståndet när man lutar sig bakåt kan justeras individuellt efter respektive användares vikt med hjälp av en vridreglage under sätet och kan låsas flera gånger.
- Lutningen på ryggstödet kan justeras separat upp till en vinkel på 180 °.
- Nackstödet är integrerat i ryggstödet och ger tillräckligt stöd vid lutning. Inkluderar också en kudde och en ländryggskudde.
- Den högkvalitativa klädseln är detaljerat vadderat och inspirerar med uppmärksamhet på detaljer. Den avsmalnande, mångfärgade quiltningen är något mycket speciellt och en absolut blickfångare. Dessutom är tyget extremt enkelt att sköta och särskilt slitstarkt.
- Höjdjusterbara armstöd avlastar också det känsliga axelområdet
- Svart fotkryss

Mått:
Höjd (totalt): 124 cm
Bredd (totalt): 58 cm
Djup (totalt): 74 cm
Sitthöjd: 46-56 cm
Sitsbredd: 36 cm
Sitsdjup: 50 cm
Ryggstödets höjd: 82 cm
Armstödshöjd (uppmätt från sätet): 16-23 cm

Lastkapacitet (max): 120 kg
Säkerhetshjul för mattor