✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Skrivbordsstol, Guard Skinn - Bevakningsstol

  • 17 500 kr

Var du än arbetar med högsta koncentration dygnet runt måste arbetsstolen vara perfekt utformad. GUARD, som är en 24-timmarsstol / bevakningsstol, i läder , som

I lager
Dela
Lagersaldo: 6

Var du än arbetar med högsta koncentration dygnet runt måste arbetsstolen vara perfekt utformad. GUARD, som är en 24-timmarsstol / bevakningsstol, i läder , som utvecklades för 24-timmars användning, är inte bara pålitlig och stabil - det anpassar sig också snabbt och enkelt till användarnas individuella behov. Den ergonomiskt utformade ryggstöd med stor lutningsvinkel och det flexibla nackstöd lindrar spänningen på hela nacken och ryggen och uppmuntrar förändringar i hållning. Underredet ger absolut vridstabilitet i alla sittplatser. Genom användning av robusta komponenter, en förstärkt mekanism och särskilt slitstarka tyger, är denna modell lämplig som en bekväm följeslagare vid flera skiftoperationer eller över genomsnittlig stress.

* 24 timmars kontorsstol / Bevakningsstol
* Mycket robust bearbetning
* Knäskakningsmekanism, individuellt justerbar till kroppsvikt
* Ryggstödet går att justerbara i lutning

* Den robusta konstruktionen innebär att denna modell enkelt kan lastas med 150 kg och är lämplig för 24-timmars användning tack vare maximal funktionalitet och ergonomisk komfort.
* Dimensionerna på det tygöverdragna sätet är generöst proportionerade och garanterar sålunda en mycket bekväm sittplatsupplevelse.
* Kniematisk gungningsmekanism, fjäderkraft individuellt inställbar för kroppsvikt, låsbar i flera lägen
* Hög ryggstöd kan justeras separat i lutningen och kan låsas flera gånger.
* Nackstöd justerbar i höjd och lutning, klätt i läder.
* De praktiska armstöden kan enkelt vikas upp när de inte används.
* 6-kryssfoten i polerad aluminium garanterar optimal stabilitet och säkerhet på arbetsplatsen.

Klädsel: Skinn * Sitthöjd: 48-58 cm * Sittbredd: 54 cm * Sittdjup: 48 cm * Rygghöjd: 64 cm * Höjd på nackstöd: 20 cm * Höjd på armstöd: 22-28 cm * Maxvikt: 150 kg * Stolens vikt: 36 kg. Garanti: 24 månader