✓Skickas inom 3-4 arbetsdagar ✓Fri frakt till hela Sverige

Kontorsstol, Saranto Plus - Flera färger

  • 4 200 kr

Den trendiga designen på kontorsstolen SARANTO PLUS är slående och inbjudande. Klara linjer, det höga ryggstödet och de solida armstöden kompletterar det klassi


I lager
Dela

Den trendiga designen på kontorsstolen SARANTO PLUS är slående och inbjudande. Klara linjer, det höga ryggstödet och de solida armstöden kompletterar det klassiska utseendet. Det slitstarka tygskyddet i kombination med den trevliga tjocka stoppningen garanterar bästa komfort. Detta ökas ytterligare av gungningsmekanismen, som låter dig luta dig tillbaka och koppla av. Den eleganta basen i polerat aluminium garanterar stabilitet.

- Trendig retro look
- Steglös vippmekanism för avslappnad lutande rygg
- Sitsskydd i nötningsbeständigt tyg
- Högt ryggstöd med integrerat nackstöd

- Vippmekanism - Mekanismen eller motståndet när du lutar dig bakåt kan justeras individuellt efter respektive användares vikt med hjälp av en vridkontroll under sätet.
- Stolen är klädd med ett robust tyg som är perfekt spänd.
- De välformade armstöden passar perfekt med retro utseendet och ger extra komfort. Tygskyddet på armstöden är avtagbart.
- Robust bas av polerad aluminium
- Utrustad med lastberoende bromsade multifunktionshjul, lämplig för alla golv. Som ett resultat rullar stolen endast under belastning, och när den inte är underbelastning så bromsar hjulen för att förhindra oavsiktligt rörelse.

Klädsel: Tyg * Sitthöjd: 47-57 cm * Sittbredd: 54 cm * Sittdjup: 51 cm * Rygghöjd: 74 cm * Höjd på armstöd: 17 cm * Maxvikt: 110 kg * Stolens vikt: 15 kg. Garanti: 12 månader